Om oss

En personlig mäklare i hjärtat av Stockholm

Berggren Hörle är en erfaren mäklarfirma där kunden alltid står i fokus. De hus och lägenheter som vi förmedlar är inga objekt, de är hem. Hem som rymmer väldigt olika människor och drömmar. Just därför finns det inte heller några vanliga bostadsaffärer för oss på Berggren Hörle.

En riktigt bra bostadsaffär är en lite personligare bostadsaffär. Att sälja en bostad är en stor sak och ett stort förtroende och kanske är det till och med ditt livs affär. Därför tycker vi att det är viktigt att först lyssna på dig och förstå dina unika förutsättningar. Sedan kan vi prata kvadratmeterpris, planlösningar och skräddarsydd marknadsföring.

Vi har sålt drömhem
sedan 1995

Berggren Hörle grundades 1995 av Carl Berggren och Sofia Hörle som fortfarande jobbar i företaget. De flesta hem som vi förmedlar kommer till oss via rekommendationer från tidigare kunder. Det är ett viktigt förtroende som vi förvaltar noggrant, det är också ett förtroende som alltid måste förnyas. Alla bostäder är unika utmaningar och de kräver ett speciellt engagemang från vår sida.

Hela Stockholm är vår bostadsmarknad

Alla som jobbar på Berggren Hörle har en lång erfarenhet av hus- och lägenhetsförsäljning i Stockholmsområdet. Stockholm är inte en bostadsmarknad, det är flera. Med olika bakgrunder och intressen är vi också specialister på olika Stockholmsområden. Berggren Hörle har kunskapen som krävs för att sälja allt från små lägenheter till stora villor och vi förstår marknaden såväl innanför som utanför tullarna.